Hoe sponsor ik een weduwe?

Voor € 10,- per maand kunt u een weduwe ondersteunen. U krijgt dan ook een nadere informatie over de weduwe die u ondersteunt en een foto.

In vele landen worden weduwen verwaarloosd. Nergens is het echter zo erg als in India. Volgens een telling in 2002 telt India 41 miljoen weduwen. In India worden weduwen nog steeds aansprakelijk gesteld voor de dood van hun echtgenoten, omdat ze volgens de Hindoe mythologie hun echtgenoot niet hebben gehoorzaamd of hem hebben vermoord.

De moeders van veel kinderen, die we opvangen, zijn weduwe. Deze vrouwen hebben onze steun hard nodig, zodat ze voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen. Met onze ondersteuning kunnen de weduwen een maandelijkse kleine bijdrage voor hun levensonderhoud geven. Daarnaast organiseren we één keer per maand een speciale dag voor de weduwen met diverse activiteiten zoals Bijbelstudie, muziek en ontspanning. Ook krijgen ze medische hulp als dat nodig is.

Als u wilt sponsoren, neemt u dan contact op met Christine Heidema – van Dijk, e-mail: info@kinderenvanindia.nl

Kind

Een pleegouder-op-afstand is iemand die bereid is om per maand een financiële bijdrage van € 30,- te geven. Hierdoor maakt u het mogelijk om een kind in zijn omgeving een echte toekomst te geven. De meeste pleegouders-op-afstand ondersteunen hun kind totdat het voor zichzelf kan zorgen.

Weduwe

Voor € 10,- per maand kunt u een weduwe ondersteunen. U krijgt dan ook een nadere informatie over de weduwe die u ondersteunt en een foto. In vele landen worden weduwen verwaarloosd. Nergens is het echter zo erg als in India. Volgens een telling in 2002 telt India 41 miljoen weduwen.

Veldwerker

Voor € 20,- per maand kunt u een veldwerker ondersteunen in zijn taak. U ontvangt een foto en nadere gegevens van de veldwerker die u ondersteunt. De Stichting werkt vanuit een christelijke visie en geeft ondersteuning aan lokale veldwerkers. Zij werken in de afgelegen dorpen in onze provincie.

Student

Voor € 20,- per maand kunt u een student ondersteunen. U ontvangt een foto en nadere gegevens van de student die u ondersteunt. In Bhilai hebben we een Bijbelschool waar een tweejarige theologie opleiding wordt gegeven aan een groep van 15 studenten uit de economische onderklasse.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE