Historie

De Stichting Kinderen van India is in 1989 opgezet door John en Marja George.
John Satish George is geboren in Pendra Road in India. Op 17-jarige leeftijd was hij naar Bombay vertrokken om een 3-jarige theologische training te volgen. Daarna heeft hij gewerkt als voorganger/ predikant in verschillende delen van India.

Marja is geboren in Maassluis (NL). Sinds 1978 heeft zij gewerkt in kerkelijke gemeenten in Nederland, Frankrijk en Engeland. Als jonge zendelinge in India ontmoette Marja Verheij John tijdens een conferentie in Nagpur.

In 1988 zijn John Satish George en Marja Verheij getrouwd en zijn toen gaan wonen in Pendra Road – India. Omdat het hen duidelijk was dat naast het kerkelijke opbouwwerk niet voorbij kon worden gegaan aan de sociale nood, zijn ze in 1989 gestart met het opzetten van een kinderhuis.

In september 2020 is Pastor John Satish George overleden. Een heel groot verlies voor zijn vrouw, maar ook voor de vele kinderen en alle betrokkenen bij het werk in India. Het werk wordt voortgezet door zijn vrouw Marja George met hulp van een team van jongvolwassenen die opgegroeid zijn in het kinderhuis.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE